OUR STORY

Met de geboorte van onze zoon in augustus 2019 voelde het gezin compleet. Een broertje voor de oudste, die zich een mooier kado niet wensen kon. Twee individuen ontstaan uit dezelfde combinatie van genen: voor het leven met elkaar verbonden als broer en zus. Klinkt prachtig, en dat is het ook! Maar toch voelde er iets in mij onaf. 

Gedurende mijn zwangerschapsverlof bleef het idee om iets from scratch helemaal eigen te maken maar knagen. De wens voor een derde kindje, maar dan online. Een idee waar ik al langer mee liep, maar nooit eerder zoveel aandacht aan schonk. Maar als het blijft kriebelen, dan moet je krabben ;-) Gewapend met een picky eye en een vrachtlading enthousiasme ben ik tussen de voedingen, luiers en kraamvisite door gestart met het bouwen van mijn eigen webstore. En dit is het resultaat!

Middels mijn store, die ik de naam THE CHILDHOOD COLLECTIVE mee heb gegeven, wil ik ouders een selectie aan lifesavers m.b.t. (op)voeden, opgroeien en het ouderschap én een range aan mooie producten met een verhaal en een verantwoorde herkomst aanbieden. Een store die aanmoedigt bewust te kiezen, want elke aankoop die je doet is als stemmen met je portemonnee.

Ik hoop dat jij net zo blij wordt van alle pareltjes die je in de store treft als ik!

Happy shopping,

Yara