OUR STORY

Ken je de vriendenboekjes van vroeger die je altijd invulde voor vriendjes en vriendinnetjes? Wij vonden deze boekjes terug in de boekenkast van onze ouders. Nieuwsgierig als wij zijn, gingen we daarin lezen. Wat wij zo bijzonder vonden, is dat het antwoord op de vraag; 'Wat wil jij later worden?' voor ons allebei 'moeder' was. 

Dat wij allebei moeder wilden worden was dus al snel duidelijk.

Bij Samantha kwam de kinderwens eerder dan bij Roxanna. Hoe bijzonder ook, Roxanna wist dit. Het typische ‘tweeling gevoel’ wat wij sterk hebben.

Het pad naar het moederschap was voor ons allebei niet vanzelfsprekend. We spraken elkaar vertrouwen en moed in, dat we op een dag, allebei een lief baby’tje in onze armen mochten sluiten. Deze droom kwam uit en wat zijn wij daar ontzettend dankbaar voor! In april 2020 werd Abel geboren en in augustus 2020 werd Jula geboren.

Inmiddels zijn onze kleine baby’tjes al eigenwijze dreumesen van één jaar oud en genieten we volop van hen.

Misschien dat jij er ook tegen aan loopt, dat je niet zo goed weet wat je allemaal voor je kleintje(s) en jezelf moet kopen. Op de markt wordt er zóveel aangeboden. Wij vonden dit ook ontzettend lastig, want wat heb je nu echt nodig?

Inmiddels hebben wij antwoord op deze vraag!

Middels deze store, die de naam THE CHILDHOOD COLLECTIVE heeft, willen wij ouders en hun kleintjes een selectie aan mooie- en duurzame artikelen aanbieden. Wij verkopen alleen artikelen waarvan wij weten dat jullie er zeker van zullen genieten. 

Wij hopen dat jij net zo blij wordt van alle pareltjes die je in de store treft als wij!

Mocht je vragen hebben over bepaalde producten, neem gerust contact met ons op en wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Liefs,

Samantha en Roxanna – THE CHILDHOODCOLLECTIVE.NL