VERZENDING & LEVERING

VERZENDKOSTEN

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend als volgt:

☽ € 4,95 binnen Nederland. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden binnen Nederland

☽ € 8,95 voor pakketten naar België en Duitsland. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden naar België en Duitsland

OPHALEN

Wil je je bestelling ophalen? Dan kan dat natuurlijk ook! Kies voor de optie ''Ophalen'' in de check out óf gebruik de code PICKUP tijdens het afrekenen, zo worden er geen verzendkosten berekend. Na het plaatsen van je bestelling neem ik contact met je op zodat we een afspraak kunnen maken voor het ophalen van je bestelling. Ophalen kan gratis in Den Helder en Breezand.

LEVERTIJD

Natuurlijk wil je je aankopen zo snel mogelijk in huis hebben. Ik streef er dan ook naar jouw bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

Verwacht je een brievenbuspakje, dan hoef je daarvoor niet thuis te blijven. In geval van een pakketje wordt je per mail geïnformeerd over het aflevermoment: doorgaans is dit op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur. Mocht je dan niet thuis zijn, dan heb je wellicht lieve buren die het pakketje aan willen nemen en komt het gezegde ''beter een goed buur dan een verre vriend'' goed van pas :-) Zo niet, dan levert PostNL jouw bestelling af op een servicepunt. Doorgaans kun je je bestelling dan de eerstvolgende werkdag vanaf 15:00 uur ophalen.