RUILEN & RETOURNEREN

RETOURNEREN

Om te voorkomen dat een product toch niet helemaal is wat je er van verwacht mag je te allen tijde contact op nemen met vragen over pasvorm, afmetingen of gebruikswijze.

Ben je niet tevreden, dan mag je je aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Retourneer je de gehele bestelling of een gedeelte hiervan, dan krijg je je het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen gecrediteerd. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. 

Alleen artikelen verkerend in originele staat kunnen retour gezonden worden. Dus een product dient ongedragen en/of ongebruikt te zijn en voorzien van labels, kaartjes en/of verpakkingsmaterialen. 

Wil je iets retourneren? Stuur dan een mail naar thechildhoodcollective@gmail.com en vermeld daarin: 

☽ naam

☽ factuurnummer

☽ product

☽ reden retour (niet verplicht)

Na ontvangst van jouw mail krijg je een bevestiging met akkoord voor de retourzending terug, hierna kun je de product(en) retour zenden.

Let op! Retourzendingen zijn het risico van de koper. Dit houdt in dat THE CHILDHOOD COLLECTIVE niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag bij het aanbieden van de retourzending altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je bericht hebt gekregen dat je retour verwerkt is. Niet aangemelde retouren worden niet in behandeling genomen.

RUILEN

Wil je een product ruilen voor een andere maat of terugsturen? Stuur dan het te ruilen product volgens bovenstaande stappen en voorwaarden terug en plaats een nieuwe bestelling voor het nieuw te ontvangen product.

RETOURADRES

THE CHILDHOOD COLLECTIVE
Burgermeester Lovinkstraat 91
1764GV BREEZAND